Transforming spaces
into favourite places

BreezeHub houdt zich sinds 2013 bezig met het verbeteren van leefcomfort. Dat doen we met design oplossingen die ruimtes transformeren met lucht. Via een koele bries bijvoorbeeld. Want soms heeft een ruimte net een andere atmosfeer nodig om hem optimaal te kunnen gebruiken.

In een volledig comfortabele kamer voel je je goed. Met een lichte frisse bries, of juist heel koel.

Onze premium luchtoplossingen schitteren in subtiliteit. Praktisch design dat we continu blijven verbeteren en uitbreiden.

overons enchance 1
overons enchance 2

Embrace
every space

overons enchance 3

Onze naam verandert,
de kwaliteit blijft

Minirooftop wordt BreezeHub

Je kunt onze producten kennen van de naam ‘Minirooftop’. Sinds 2023 gaan we verder onder de naam BreezeHub. Een naam die de kracht van ons product nog beter onderstreept.

Waarom BreezeHub

Met een BreezeHub in je huis wordt wonen een stuk aangenamer. De koele bries zorgt ervoor dat jij ongestoord je ding kunt blijven doen.

overons onze

Onze filosofie

Wij vinden dat comfort makkelijk en mooi hoort te zijn. Zodat jij ongestoord lekker kunt wonen, sporten, werken of leren. Met die drijfveer ontwikkelen we plug & play producten die een genot zijn om naar te kijken. Comfort in a breeze.

They embrace every space

Nadat wij een kleine storing hadden in onze airco is deze na drie dagen verholpen door twee zeer vriendelijke monteurs van minirooftop. Wij geven dit bedrijf 5 sterren voor hun klantvriendelijkheid en zeer goede en snelle service. Top mannen, bedankt!
Priscilla De Ruijter
14 Juni 2023
Door onkundig installeren van de minirooftop door de dakkapel leverancier uiteindelijk lekkage gekregen na 2 jaar. Dit is kostenloos door het serviceteam van minirooftop hersteld. Kan niet anders zeggen dat deze monteurs zeer netjes werkten en zelfs schoenhoesjes om hun schoenen deden bij het betreden van mijn woning. Inmiddels gebruiken we de airco alleen zomers met veel slaapplezier op de slaapkamer. Top apparaat. Mocht hij ooit stuk gaan kopen we zeker een nieuwe maar dan laten we hem ook installeren door hen. Fijn product en top service!
Bas van Wezel
19 Mei 2023
Topspul om je dakkapel te koelen 🎉
Eelco Jonker
15 April 2023
Vorige week is de airco geplaatst. Super blij mee. Laat het warme weer maar komen
Sandra Kraaijeveldx
9 Augustus 2022
In een woord geweldig! We hebben onze dakkapel gekocht met deze airco er op en geen minuut spijt van gehad! Heerlijke verkoeling en fluister stil. Met de afwerking telefonisch hulp gevraagd en ook goed geholpen. Al met al super!
Tim van Aert
16 Oktober 2021
Wij krijgen al een tijdje de minirooftop geleverd voor onze Dakkapellen samenwerking is helemaal top
bart weel
30 Mei 2021